Het populairste telecom merk in Nederland is Apple, het mag allemaal wat kosten zolang we het mobieltje maar in bezit krijgen. Wellicht heb je zelf ook een iPhone op het oog, zoals de iPhone 6. Gemiddeld betaal je hier ongeveer 40 euro per maand voor, wat de meeste consumenten de normaalste zaak van de wereld vinden. Toch kan dit veel goedkoper! Hoe je dit doet? In dit artikel geven we een paar bespaar tips!

Aanbod vergelijken

Veel consumenten stappen nooit of zelden over van provider en zien enkel het aanbod van de huidige provider. En omdat je bij je huidige provider al ruim voor je einddatum een nieuwe telefoon mag uitzoeken, wil je waarschijnlijk ook niet afwachten wat andere providers te bieden hebben. Toch is de kans groot dat het loont om te wachten. Doordat er momenteel zoveel telecom aanbieders zijn, doen ze er alles aan om jou als nieuwe klant te verwelkomen. Zo ben je tegenwoordig in bijna alle gevallen als nieuwe klant goedkoper uit dan als een bestaande klant. En wist je dat je al 2 maanden voor einddatum een aanvraag kan doen bij een andere provider? Je nieuwe telefoon kan je dan direct gebruiken.

Refurbished telefoon

Inmiddels is na de iPhone 6, ook al de iPhone 7 op de markt gebracht. Doordat de iPhone 6 al ruim een jaar op de markt is, wordt ook het aanbod van refurbished iPhone 6 toestellen steeds groter. Dit zijn gebruikte telefoons die geheel zijn nagekeken en waar je zelf garantie op ontvangt. De kwaliteit van een nieuw toestel, maar dan veel goedkoper!

Sim only aanbieding

Wanneer je een iPhone los hebt aangeschaft, zoals dus bijvoorbeeld een refurbished iPhone 6, dien je alleen nog een bijpassend abonnement te vinden. Door een sim only abonnment af te sluiten, kan je heel wat euro’s per maand besparen. Online kan je heel wat sim only aanbiedingen vinden, waardoor er voor ieder wel wat wils is.