Sim only abonnementen is een soort van abonnement waarbij het alleen gaat om de simkaart. Er wordt geen iPhone geleverd bij dit abonnement. De gebruiker die een sim only abonnement heeft kan zo vaak mogelijk van iPhone veranderen als men wil. Je bent immers niet gebonden aan de telefoon maar alleen aan de simkaart. De simkaart die gebruikt wordt voor het sim only abonnement kan op alle simlock vrije toestellen gebruikt worden. Zelfs een iPhone met simlock voor dezelfde provider kunnen gebruikt worden. Als een iPhone niet simlockvrij is dan is het mogelijk om de provider te vragen om de simlock te verwijderen. Dit is gratis voor een iPhone ouder dan een jaar.

Simyo

Eén van goedkoopste sim only providers is Simyo. Deze provider heeft al verschillende jaren achter elkaar prijzen gewonnen voor de goede klantvriendelijkheid. De tarieven van Simyo zijn geregeld het goedkoopst van Nederland. Juist hierdoor heeft Simyo veel klanten. De klanten zijn hiernaast nog eens enorm tevreden met een sim only van Simyo.

Sim only abonnementen vergelijken

Je kunt sim only abonnementen vergelijken en de goedkoopste provider kiezen als je alleen de simkaart wilt vervangen. Dit is een ideale optie als je abonnement afgelopen is en je niet van iPhone wilt veranderen. De beste tarieven zijn te vinden op het internet. Er zijn tientallen websites die een vergelijking mogelijk maken. Je kunt het aantal minuten selecteren, het aantal MB’s en sms’jes waarna de goedkoopste abonnementen getoond worden. Meestal worden de vergelijkers dagelijks geüpdatet waardoor de meest recente aanbiedingen en acties gevonden kunnen worden.