Huawei is een bedrijf afkomstig uit China, dat begonnen is met het opleveren van mobiele netwerken. Sinds een aantal jaar houdt Huawei zich ook bezig met het ontwikkelen en op de markt brengen van smartphones. Met de Ascend P2 heeft Huawei bewezen dat het tegen de grote smartphonefabriekanten op kan. Steeds meer Nederlanders hebben een Huawei, wat betekent dat deze ook goed beschermd moet worden.

Huawei heeft inmiddels verschillende smartphones uitgebracht in Nederland. Deze smartphones zijn bijvoorbeeld de Ascend, Huawei Nexus, waarvan het nieuwste model de P10 is. De Huawei P10 zal volgens de ontwikkelaars van Huawei in de markt gelijk staan aan een Samsung 8 en is het meest luxe model dat Huawei tot nu toe heeft uitgebracht. Wanneer men dit nieuwe model aanschaft, moet deze nieuwe telefoon natuurlijk ook goed beschermd worden tegen dingen zoals stof, stoten of vallen.

Voor de Huawei zijn verschillende goedkope hoesjes beschikbaar. net zoals voor andere smartphones, zijn er ook verschillende hoesjes verkrijgbaar voor de Huawei. Neem bijvoorbeeld een flipcase of bookcase. Bij dit soort hoesjes zit de telefoon volledig in een omhulsel en is de telefoon zeer goed beschermd tegen krassen of stoten. Deze hoesjes zijn ontworpen in zowel felle kleuren, als klassiek zwart, wit en ook goud en grijs. Wat ook handig is aan de bookcases, is dat er ook bankpasjes en papiergeld in bewaard kunnen worden. Dit is zeer bruikbaar als u een snelle boodschap wilt doen en geen extra tas voor uw portemonnee met u mee wilt dragen. Huawei bookcases zijn ook handig doordat ze de Huawei telefoon rechtop kunnen zetten, zodat u comfortabel filmpjes kunt bekijken op uw toestel.

Wanneer uw voorkeur niet uitgaat naar een bookcase, zijn er ook nog hardcover cases om uit te kiezen. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en gemaakt van TPU materiaal, waardoor de telefoon een goede bescherming heeft tegen stoten. Doordat het scherm van een hardcover Huawei hoesje niet bedekt is, heeft u een snelle toegang tot het scherm van uw telefoon.
Wanneer u toch behoefte heeft aan wat meer bescherming, kunt u ook kiezen voor een insteekhoes. Dit is in wezen een klein tasje waar de telefoon ingestoken kan worden.
Naast hoesjes voor de nieuwste Huawei, zijn er voor de oudere modellen uiteraard ook hoesjes beschikbaar. Als je dus op zoek bent naar een Huawei hoesje, dan is er volop keuze!